United kingdom, ora hukuman kanggo ICC saka awal



Miturut omongane uwong dening Pangareping Presiden Legal Penasehate Salvador Panelo sing ana kesahihan ing Filipina saka Roma Penegakan sing digawe International Criminal Court (ICC).

Salah siji saka iki ana wick saka dissensions saka Filipina ing ICC punika woro-woro saka pejabat ketua iku bakal njupuk wong-wong mau pambuka ujian kanggo ndeleng yen kudu pindhah ing cilik saka kadurjanan marang djalmo manungso marang kay Duterte. Menapa malih, miturut Panelo, iku uga ora minangka diterbitake ing Resmi Gazette gabung saka Filipina kanggo Roma Penegakan supaya boten sah miturut omongane uwong saka hukum.

‘Minangka adoh minangka kita lagi ngangap ora ana angger-angger nganggo

Kita lagi mung mulangi wong-wong sing ‘eh we are ora bebarengan karo ana ha kanggo pisanan durung kita ora ngerti hukum sing kene karo kita’ amarga padha ora tindakake aturan kita lan Konstitusi, ngasilaken Panelo