Supreme Pengadilan Filipina

Kantor Pengadilan supreme, kang sapisan bagéan saka Universitas Filipina-Manila, dumunung ing persimpangan saka Werna Padre Faura lan Taft Avenue, ermita ing Manila, lan bangunan utama iku marang Philippine rumah Sakit Umum (PGH)Ing taun sadurunge panyiapan saka resmi Pengadilan supreme, duwe institusi sing melu ing laku daya kanggo pengadilan. Sadurunge teka saka spanyol, kakuwasan sing magisterial ing tangan saka kepala barangay. Ing taun awal saka pamaréntah spanyol, iki daya iki diwenehi kanggo Miguel López de Legazpi, page Gubernur-Jendral Filipina. Saiki supreme pengadilan asalé saka Real Rv saka Manila, dados ing th saka Mao lan dumadi saka presiden, papat hakim, lan jaksa. Pangareping magistrate Nyata Audiencia ana Gubernur-Jendral Filipina Iku dadi dhuwur pengadilan ing Filipina, mung ngiring dening Consejo de Palermo saka Spanyol. Nanging, performing iku uga tugas saka wali saka pemerintah, ora mung tugas saka pengadilan. Pakaryan lan struktur Audiencia' wis ngalami fluktuasi gedhe ing tanpa dhingklik iki diganti dening kepala kehakiman lan mundhakaken nomer saka hakim.

Ngakeni iku Audiencia Wilayah de Manila karo rong cabang, sipil lan pidana, lan mengko iki disebut sala de lo sipil lan sala de lo pidana.

Diganti 'Audiencia ing nyata branch judicial dirilis ing hukum tanggal juli, nanging sawijining pengadilan uga nyuwun Pengadilan supreme saka Spanyol ing Madrid.

Ing februari, 'Audiencia' diadegaké ing Cebu, ngiring dening madegé saka 'Pirsawan' kanggo kasus iki krimina ing Vigan. Nanging, popularitas saka pengadilan supreme minangka interpreter saka hukum durung ngerti ing wektu spanyol penjajahan walanda. Saka taun nganti taun, ora supreme Pengadilan wiwit ical dening Amérika anyar Gubernur-Jendral Filipina Nyata Rv de Manila amarga iku subjected Filipina kanggo pamaréntah kang tukang pencak hukum Amérika. Resmi diadegaké ing supreme Pengadilan Filipina ing tanggal juni, taun liwat wacana Hukum ora, uga dikenal minangka Hukum Hukum Kapindho Philippine Komisi. Kesahihan saka sing hukum, daya kanggo magisterial ing nusantara saka Filipina pinaialim ing supreme Pengadilan lan Pengadilan Page Instannce'. Liyane sakteruse pengadilan uga diadegaké Struktur pengadilan sing liwati Hukum ora. iki diadopsi dening Congress saka Amerika Serikat karo wacana Philippine Bill saka.