Urutan saka Reaksi, contone, ciri

Ing konsentrasi saka produk mundhak sacoro datar ing wektu

Akeh kaping pitakonan njedhul utawa uga dibutuhake dening guru utawa ing sawetara ujian - Carane Kanggo Sinau supaya Reaksi, kawitan, kaloro, Nul supaya Reaksi conto. iku wis ditetepake minangka nomer saka molekul konsentrasi (owah-owahan) nuduhake tingkat saka reaksiIng tembung liyane, iku jumlah saka daya konsentrasi saka reactants ing tingkat rumus (tingkat hukum).

Reaksi kang tarif ditemtokake dening owah-owahan saka siji konsentrasi term mung dikenal minangka urutan pisanan reaksi.

Ing tingkat saka kuwi reaksi ing sembarang wayahe supaya diwenehi dening expression Ngendi CA konsentrasi saka reactant A ing wayahe nalika tingkat saka reaksi ditemtokake lan K tingkat pancet, tartamtu tingkat pancet utawa kecepatan pancet. Amarga saka alon (tingkat nentokake) langkah melu mung siji Molekul, urutan reaksi siji lan ora, senajan reaksi biasane ditulis minangka Kanggo pisanan-supaya reaksi, setengah-wektu.e, t, x dadi. dadi, panggolekan t t - loro lan loro - by-loro ing podo (I) kita njaluk Wigati sing setengah-wektu urip saka urutan pisanan reaksi pancet lan sawijining dhisikan konsentrasi saka reactant.

(ii) unit saka urutan kaloro tingkat pancet iku liter mole- wektu.

Ing nilai saka K gumantung ing unit kang konsentrasi saka reactant(s) wis ditulis. (iii) setengah urip saka liya-urutan reaksi kuwalik kanthi proporsional dhisikan konsentrasi saka magsasanib aku.e, t - α - a (cf. setengah-urip wektu saka urutan pisanan reaksi kuwalik kanthi proporsional K lan sawijining a) (iv) Nalika graph wis sekuthon antarane t lan siji - (a - x), baris sakcara iki dijupuk slope saka baris menehi siji - K. Reaksi tingkat ora kena pengaruh dening konsentrasi utawa ngendi konsentrasi saka magsasanib ora ngganti karo wektu. Supaya tarif saka kuwi reaksi tetep aktif Akeh smog reaksi (ex. tatanan saka HCl saka H lan Cl) lan sawetara mawarni-warni reaksi (ex. ing bosok saka hidrogen iodide lan ammonia ing lumahing saka emas lan tungsten) conto saka nul supaya reaksi. Ing plot of konsentrasi saka produk karo wektu baris terus ngliwati asal. Iku kabeh babagan kerja - Carane Kanggo Sinau supaya Reaksi, kawitan, kaloro, Nul supaya Reaksi conto. Iki conto widget kanggo nuduhake carane tengen Sidebar katon minangka standar. Sampeyan bisa nambah widget adat saka widget layar ing admin. Yen widget adat sing ditambahake lan sawise iku bakal diganti dening widget.