Bunderan peteng ing mripate ing wanita nimbulaké, carane njaluk nyisihaken saka — Wanita Situs Femme Saiki

Asring mripat disebut ‘pangilon saka nyawa’ lan mesthi, kita arep kanggo ndeleng wong ayu lan sehat. Looking ing wong biasane katon ing mripat. Ing wektu saiki, cukup kerep sampeyan bisa ketemu wong karo bunderan peteng ing mripate. Iki masalah mengaruhi wong, wanita lan bocah-bocah. Nanging apa alesan kanggo katon bunderan peteng saka wanita lan carane kanggo ngerti iku, ayo kang njaluk nyisihaken saka. Pengalaman iki masalah bisa cukup sing ora dikarepke, nanging njaluk nyisihaken saka iku ora supaya gampang kanggo dangu. Mesti wae, iki gawe katut sing sawetara pangolahan dumadi ing awak kaping lan iku sinyal kita bab iku. Amarga