Radio Kita Iku Ing Filipina



Mratelakake PANEMUME Radio Kita Iku Filipina Claims bantuan gedhe ing mlaku sing excel ing survey nalika iniindorso saka Presiden. Yen sampeyan bakal takon sampeyan pilihan saka milih kanggo yen calon populer utawa wiyar dening wong-wong ing posisi dhuwur. Ngapa. Mratelakake panemume radio kita iku filipina wis kebak karo wedi suspect ing rajapati saka nembelas taun lawas cah wadon iki matèni lan peeled durung pasuryan ing lapu-lapu kutha, cebu.

Alesan non dinuga kuat butarepan sing dianggep saka nbi sing angkara saka passion.

Apa iku saranake nnyo ing muda saka dina iki