Privasi ing Release saka Mahasiswa - Sekolah ing Kanada

Ing Bouchereau Lingua Internasional (anak-anak saluran) wis setya kanggo njupuk kabeh langkah cukup kanggo mesthekake mahasiswa duwe kesempatan kanggo kasil ngrampungake program sing. Siswa ora ndhukung gol akademisi lan sopan saka anak-anak saluran kanggo awake dhewe lan fellow siswa uga tundhuk hukuman, nganti kalebu expulsion. Ing umum, nyoba saka anak-anak saluran kanggo mutusake masalah kahanan tanpa expulsion Ing kriyo sing warning, ditulis bebaya lan penundaan bisa ndhisiki final lan paling serius tumindakNalika anak-anak saluran pracaya sing integritas, safety utawa uga-kang saka sawijining siswa, staff, klien utawa tamu liyane ing bebaya, expulsion bakal ditanggepi ing discretion saka sekolah ing sembarang titik ing proses. Gagal kanggo mbayar akun kasep amarga anak-anak saluran ing periode tartamtu bisa dadi basis kanggo konsumsi saka Ganja ora diijini ing properti saka sekolah, ing sekolah acara, aktivitas utawa lelungan lan dolan dening sapa, sanadyan staff, utawa siswa. Sembarang umur suntingan sing murid-murid sing kagungan, migunakake, sadean, utawa enggo bareng saka legal (eg. Mariyuana, obat-obatan resep, etc.) Utawa obatan ilegal, nggunakake obat-obatan, alkohol utawa rokok ing sembarang wektu nalika ing sekolah property, utawa ing sekolah panguwasa, sing tundhuk kanggo paling serius tumindak disiplin, kalebu penundaan utawa expulsion. Sekolah privasi ing obatan lan alkohol uga ditrapake kanggo kabeh lelungan lan aktivitas siswa. Sekolah cadangan hak kanggo nelusuri sembarang properti saka mahasiswa yen mahasiswa wis seng di tuduh kanggo duwe obatan utawa bahan kimia ilegal utawa obyek menyang sekolah, lelungan lan aktivitas. Siswa pitadosi ing pangaribawa saka obatan lan - utawa alkohol wis jalaran serius kalebu penundaan utawa expulsion. Kabeh siswa sing dibutuhaké kanggo tundhuk karo kode saka tumindak saka anak-anak saluran Malah yen nerbitake wis ora ana potensial asil ing karusakan fisik kanggo wong utawa properti, bisa dibusak anak-anak saluran mahasiswa sing wis ditampa penundaan kanggo gagal kanggo tundhuk lan wis wiwit nerak sembarang syarat-syarat kode saka tumindak saka anak-anak saluran. Ora sah dening anak-anak saluran ing jawatan utawa diskriminasi saka sembarang mahasiswa, staff staff, klien utawa pengunjung kanggo sekolah. Siswa sing agencies ing jawatan utawa tumindak saka pertimbangan sing lomba, seksual, utawa ngenani orientasi seksual bakal tundhuk kanggo langsung penundaan gumantung ing keruwetan saka kegiatan lan nunggu diselidiki. Sembarang siswa sing dianggep sing diselidiki fokus ing serius jawatan utawa kegiatan sing ana diskriminasi bisa diusir ing netepake saka sekolah, gumantung ing keruwetan saka kegiatan. Ing nentokake apa dadi jawatan utawa diskriminasi, anak-anak saluran nuduhake Charter saka Quebec Manungsa hak-hak lan Kebebasan.

Siswa uga karusakan, nyolong utawa digunakake nyalahi panggunaan properti saka sekolah uga bakal diusir lan anak-anak saluran wis setya kanggo hak saka kabeh staff sekolah, mahasiswa, klien lan pengunjung kanggo dadi aman.

Murid-murid sing dening tumindak utawa watak cerobo ing sembarang cara mbebayani safety piyambak utawa wong liya bakal dibusak. Siswa tundhuk expulsion kanggo maksud apa alesan bakal dikabari ing nulis, salah siji dening email, layang diwenehi dening tangan utawa mail kadhaptar. Ing anak-anak saluran ora tanggung jawab kanggo non-layang mail kadhaptar yen mahasiswa wis ora kasedhiya bener alamat babagan omah. Kabar bakal ngemot gambaran saka basis kanggo expulsion lan tanggal efektif Cast sing mahasiswa kanggo nagpapalaban ing bukti saka expulsion kudu mréntahaké kaputusan ing telung dina saka kabar sawise prosedur keluhan saka anak-anak saluran kasedhiya kanggo mahasiswa lan nyediakake bukti cekap kanggo ndhukung complaint. Siswa sing diajukake mréntahaké lan sing kasil sing dianggep mundur saka anak-anak saluran. Noto saka akun saka mahasiswa, kanggo mahasiswa sing diusir, bakal rampung ing Privasi Mbalekaken saka Sekolah, karo tanggal efektif saka expulsion minangka dina pungkasan saka saksi ing program studi. A mahasiswa sing diusir tanggung jawab kanggo bali saka sembarang properti saka sekolah ing milik dhewe ing sepuluh dina saka buyaran lan dianakaké financial tanggung jawab kanggo maksud apa property ora bali ing kondisi apik.