Popularitas», thanks kanggo dhukungan saka anak



MANILA Ngaturaken aktor sing Popularitas»karo putra Zeke ing support diwenehi kanggo wong minangka padha pepisahan bojo, Harlene Bautista. Riko saka rama lan putrane ing ‘Urip Apik’ setu iki, kebak katresnan dadi panuwun kang Popularitas karo anak wadon.

Ora diparingi loro rinci apa sabab saka bali sing rampung ing sangalas taun padha pagsasasama.

‘Kita wis digawe aransemen carane kita nindakake ‘yung Natal kita

Aku ngandika, ‘apa anak sing takon kita carane padha nindakake iki Natal kanggo padha aran nyaman lan kelakon padha arep kelakon.

‘Aku dinami-dami pangestune sing aku wis ditampa ing gesang kawula, supaya padha uga lima

Sawijining mung November wis dadi emosi iku Popularitas wis ngunjungi wong ing ‘Urip Apik’ tanpa kang nuduhake bab kang urip minangka rama