Pengacara, bakal terus saka konco nyababaken

Amerika experienced pengacara hak asasi manungsa lan Komisi ing Hak asasi Manungsa bakal terus dinuga tanggung jawab ing nyababaken Sumunar PatroliHenry Omaga-Diaz TV Patroli. Tatu prajurit ing perang militèr lan Anyar Tentara Rakyat ing kutha Igbaras. Langkawi iki setu esuk.