Pangayoman saka Konsumen kanggo Bill saka Kabel - Federal Komunikasi Komisi

Yen sampeyan sing kebak dening operator kabel kanggo layanan utawa peralatan sing wis ora dijaluk utawa disetujoni, uga wis ngalami"negatif pilihan tagihan."Padha"cramming"nalika perusahaan sing tergabung ing telpon sampeyan ora sah biaya ing bill telpon saka customer menehi negatif pilihan tagihan tanggung jawab kanggo pelanggan sing kontak perusahaan saka kabel kanggo matutulan biaya lan njaluk mbalekaken. Sampeyan kudu setuju kanggo iku kayata langganan premium saluran, pesawat-top kothak utawa video recorder digital sadurunge sampeyan pangisian daya perusahaan kabel kanggo iku

Ora cukup kanggo perusahaan kabel sing supaya sampeyan mung milih metu banjur nambah layanan anyar utawa piece saka peralatan ing bill.

Ing kasus ing taun kanggo negatif opsi ing tagihan, announced pelanggan kanggo perusahaan gedhe saka kabel sing kebak wong-wong mau kanggo upgrade saka layanan lan peralatan tartamtu padha ditolak. Announced beda padha ora duwe kawruh saka biaya sah nganti padha nampa non-urutan peralatan ing mail, nampa kabar saka dijaluk owah-owahan kanggo akun liwat email, utawa tumindak ujian ing bill saben wulan. Diterangake ing konsumen sing mbuwang akèh wektu lan energi kanggo nyoba kanggo ngilangke sah pangisian daya ing bill lan njaluk mbalekaken. Nyelidiki dening FCC perusahaan ing nanggepi kanggo pakaryan babagan penyimpanan file complaint iki Klebu ing dadi asil persetujuan pambayaran dendo gedhe lan naleni prasetya (ing inggris) saka perusahaan liyane bakal nggawe iku gampang kanggo pelanggan njupuk pembayaran maneh lan liyane bakal nggawe iku angel kanggo biaya sah kanggo diselehake ing tagihan. Karo tanggung jawab perusahaan kabel usb kanggo nggawe manawa akurat sing bill lan sah dening pelanggan sing sembarang lan kabeh biaya Sampeyan bisa ngajukake complaint (ing inggris) karo FCC yen sing aran sampeyan wis korban saka kabeh tumindak ing tagihan.