Owah-owahan ing Filipina



Pisanan PENDIDIKAN — kudu nggawe UMUM SEKOLAH kabeh saka supaya disebut-SEKOLAH SWASTA ing Filipina, makna ora ono siji-sijine saka kategori sing sekolah Swasta, kabeh merata sabdho sing sekolah umum sing kabeh sekolah kene ing Filipina. Ora ono siji-sijine saka larang kuliah fees lan kabeh witjaksono rega kuliah aku tekan supaya kabeh, wong miskin utawa sugih.

Kudu ngleksanakake lan strictly dilakokaké kabeh sekolah ing langit. Sabanjure kabeh langit ing pikiraken, TEMBUNG lan PAGAWEAN.

Kapindho iku AGAMA

Supaya nagkakawatak bejat inggris amarga ing ngarsane saka macem-macem pitados bilih agama. Kudu dadi siji mung nderek lan ora liya. Katelu PEMERINTAH — Demokrasi, senator lan congressman kudu wakil saka macem-macem cabang saka masyarakat ing Filipina, kayata Guru, Polisi, Petani, OFW, Perawat. Ngirim iku tembung saka legislator lan senator, lan nggawe boso INGGRIS kabeh ditulis Hukum ing FILIPINA. Kudu kanggo mbusak lan ngganti kabeh saka tembung inggris ing dalan, minangka Privasi karo DETIK, BIR lan kabeh kitab suci liyane ing FILIPINA. Aku sangalas taun sing nakapaglibot saka kabèh donya, Eropa, AMERIKA, Asia, TIMUR TENGAH, Kabeh aku wis sing dikembangaké negara-negara sing duwe dhewe sikap. utamané ing Basa, minangka ditulis kabeh tengen negara padha ing tembung dhewe, minangka interview sing mlumpat ing TV tembung dhewe nggunakake. Kene ing us PINAGYAYABANG ngandika saka BASA, aquavet sing bisa aku nelpon wong saka jenis sing. wara-wara teng komo tembung, iku inggris. Kudu tangi munggah kabeh warga saka filipina, ora sampeyan ngujo sing becik kanggo inggris, AQUAVET iku wong-wong, uga iingles ing ngarepe bangsa Filipinos