MRÉNTAHAKÉ



apelá: ing lapangan law, dulóg (dealing karo pengadilan kanggo tutul, beg, utawa mbela bab tuntutan hukum) ayo, teka, menehi hasil, gambar, file, nuduhake, nuduhake du·lóg saksi dulóg recourse, resor dulóg kanggo memulang cedhak kanggo memulang dulungan kanggo resor kanggo dulungan duwe recourse kanggo dulungan katon sadurunge kontak kanggo nguripake kanggo kanggo bantuan Iku iki diajukake ing High Pengadilan.

Iki konsep (konsep) hukum sing diajukake utawa presented kanggo nasional badan legislatif kanggo ngesahake.

Iki supaya disebut-tagihan

Langkah pisanan ing ratifikasi saka bill wis disebut Page. pronunciation: sab·pí·Saka Latin sing tegese»ing paukuman.»MEANING IN ENGLISH panggilan sidhang pangadilan: ditulis printah kanggo katon sadurunge wong ing pengadilan utawa kanggo menehi bukti-bukti ing hukuma