Mikir Maneh Usa



Nakakapagpabagabag mung mbayangno masa depan saka Filipina yen gaya pikiran kita wong Filipino ora bakal ndhukung wong mung amarga karo KANKER.

Kanggo kita uga ngandika lara sampeyan, ngrugekke sampeyan, ampun sampeyan pangarep-arep, ampun sampeyan iki ing pribadi, tinimbang implan ing pikiran saben siji kang stabil, sing kudu pinaglalabanan sembarang penyakit lan kekirangan, kita ngirim ora mandek kanggo nggunakake kita kepinteran apa wae status gesang kita, kalusagan, umur, lan jender. Kanggo kulawarga, kanca-kanca, kawontenaning-buruh, guru, konco sakelas lan kenalan, karo wong apa kita sing presiden, mugia ora KANKER Senator Miriam Santiago alesan ora bisa pilihan utawa pagkonsidera wong minangka presiden.

Yen ya, mikir maneh maneh

Thanks.Musik: Alur Addicts — Antarlintang