Layanan Saiki: Jeneng Filipina, sing arep kanggo ngganti

Republik Filipina bakal nggawe Republik Bangsawan

Wis chatting bubar ganti jeneng kita motherland sawise iku dipetik Presiden Rodrigo Duterte ing wicara. Bali sing nyata sajarah aristokrat kekaisaranContone, aku duwe kenalan sing jeneng kang ana Candelario.

Tanpa tansaya munggah kene lan sawise meh rong puluh-papat taun kanggo padaleman suci karo wong, amarga banjur makna saka jeneng iku soko sing ngemu lilin utawa kandelera, mutusaké kang enlist kanggo ngganti ing pengadilan asmane.

Uga aku wis wis dijenengi ing wong misuwur ing WW kaya iki Umum Rommel Nazi Jerman. Dadi obyek nggodha wong karo jeneng iki kene ing Eropah amarga jeneng spade inspirasi dening Nazi Umum. Dadi, yen dadi iki bener kanggo wong, carane akeh liyane supaya ing negara kaya Filipina.

Aku, gelem aku ngganti jeneng Filipina.

Bangsawan utawa apa, kita mulane kudu sinau lan rembugan.

Amarga akeh sing aku wis katon wong-wong ing Socmed bobodoran pronunciation saka jeneng negara kita.

Duwe kahanan perlu kanggo ngganti wong kang jeneng

Kaya Philip-kontol, Filipus loro, etc. banget ora sopan kanggo kita wong Filipino. Karo titik siji. Uu akeh masalah negara. Nanging bener uga sing ipapangalan mung kita utawa kabèh lomba wis apa-apa kanggo raja. Sing malah ing negara dhewe, kang ora mung inspirasi galalas. Malah pulpul.