Kudu Rampung kanggo Nyegah Malnutrition Anak

Mlarat alesan utama saka orane saka malnutrition anak kene ing Filipina Senajan angel, ana cara kanggo nyegah malnutrition anak ing kulawarga Iki kudu rampung kanggo nyegah malnutrition anak ing Filipina: Dadi industrious lan pinter tuwane bisa supaya bakal nambah income kanggo nglampahi ing nutritious pangan lan pangan tambahan. Purge anak Cacing sing dadi kaagaw saka anak ing posisi kanggo njupuk pangan

Nggawa bocah-bocah (enem taun lawas) ing Health Center saben 'Dijamin Kamar' ing sasi April lan oktober kanggo menehi free anthelmintic.

Kanggo enem kanggo Rolas taun lawas, anthelmintic iki diterbitake ing sasi juni lan januari ing kabeh sekolah umum.