INTELLECTUAL PROPERTY HAK PRIVASI

Yahoo Asia kidul-wétan Pte Ltd ('naminatsa kita', minangka cilik uga) ngajeni intellectual property wong liya, lan kita takon kita kedhaftar apa padhaMangga wigati sing informasi ing website kasedhiya kanggo sapa waé, nanging ora kudu kanggo akses, download, print, nyalin lan utawa nggunakake. Hak properti Intelektual Privasi ('Privasi') mranata metu kawicaksanan kita ing masalah related kanggo properti intelektual, kayata panyokro bowo saka materi infringing beinjg dikirim utawa digawe kasedhiya ing kita situs lan tumindak marang ngelanggar baleni. Ing tartamtu, kita tundhuk karo syarat Singapura undhang-Undhang hak Cipta lan hak Cipta (Jaringan Panyedhiya Layanan) peraturan ditrapake kanggo kita. Yen sampeyan mikir sing hak properti Intelektual (Kayata hak cipta utawa ora iku hak kanggo magotorisa kanggo nggunakake kinerja) wis infringed bisa mung apa sing rembugan liwat standar kabar saka cipta online utawa ngirim salinan karo Fax (kene file PDF saka kertas) ngrampungake wangun lan ngirim kita: Mangga elinga yen kita mung nampa lan tumindak ing bewara ing basa inggris sing tundhuk karo Singapore undhang-Undhang hak Cipta, liyane ditrapake hukum lan Kawicaksanan (cocok). Sembarang sok dong mirsani sing ora tundhuk karo ndhuwur bakal ditolak, lan kita padha ora njupuk tindakan wae ing hubungan kanggo kuwi ditolak bewara. Ing panrimo saka complaint kabar saka infringment, kita njupuk tumindak diterangake ing ngisor iki, gumantung ing apa miturut omongane uwong nglanggar diterangake ing kabar nerbitake saka hak cipta utawa sah nggunakake kinerja sing wis diatur dening hak Cipta Tumindak Singapura minangka ditrapake kanggo jaringan panyedhiya layanan. Yen sampeyan arep kanggo hubungi ing Departemen Legal kanggo klarifikasi ing Privasi, sampeyan bisa nulis utawa fax ndhuwur, utawa sampeyan bisa telpon sewidak lima utawa ngirim email. NGLANGGAR INFORMASI hak CIPTA KANGGO PANGGUNA Kedhaftar sing wis dikirim utawa digawe kasedhiya (kaya sing ditegesake ing kita Katentuan pangginaan supados langkung Service) Konten ing utawa liwat situs kita utawa layanan kudu familiarise piyambak karo obyek ndhuwur ing judhul 'Informasi kanggo intelektual pemilik saka properti'. Ing tartamtu, ngendi kita kudu dibusak utawa dipatèni akses kanggo sembarang materi miturut kabar saka nglanggar alleging nglanggar hak Cipta Tumindak, kawitan kita ngirim brief kabar kanggo pangguna kanggo ngandhani wong aman lan kuwi informasi liyane (kalebu informasi babagan carane kanggo ngirim cecek counter-Kabar) minangka bisa dadi migunani kanggo pangguna. Kita bisa uga, ing sesuai karo kita Katentuan pangginaan supados Service (kalebu Privasi iki) lan ing kahanan sing cocok, lan ing sawijine sing discretion kita, mateni lan utawa mbusak (yen sebagian utawa rampung) tanpa kabar akun penggunane sing bisa infringe ing properti intelektual arianmga hak-hak (kalebu nanging ora winates kanggo hak cipta lan perdagangan tandha) liyane. Ing tartamtu, kita bakal siksa Akun Layanan kedhaftar kanggo kang kita dideteksi sing nerak mbaleni 'Layanan Akun' saka pangguna akun sing pengguna ing bab layanan tartamtu utawa properti dilakokno utawa diwenehake dening us. Contone, ngendi kita wis ditetepake sing pengguna wis infringed hak properti intelektual saka pihak katelu ing course - dheweke nggunakake kita Yahoo Singapura Auctions property, Layanan Akun sing bisa ditemtokake dheweke - dheweke Yahoo Singapura Auctions akun, nanging ora kang - dheweke Layanan liyane Akun (e.g. Yahoo Mail) Ing nentokake apa pengguna infringer baleni, kita umume nganggo prosedur ing ngisor iki (minangka bisa aplikasi utawa bakal dibenakake saka wektu kanggo wektu ing sawijine sing discretion kita).