cara urip ing filipina



Ing proses urip saka filipino bakal njupuk awal kita bakal njaluk negara lan sisih Kulon, Padha mung tumindake urip Fishing, Tani, lan Dagang ing negara sing beda-beda

Bakal njupuk wiwitan kita bakal njaluk negara lan Kulon, Kaya tumindake urip Fishing, Tani, lan Dagang ing negara sing beda-beda

Lan karo macem-macem tumindake mangan miturut panggonan sing kinakalagyan contone sing mung ana sing Pinkabet biasanipun padha mangan lan supaya ing.

Mangga po bantuan niyo po aku nerangake ‘Nanging wong duwe lungkotna jantung iku tapospaliguan wong lugodsa kesenengan nalunos’ Nalika lagi sing iki, florante aladin lan apa padha krungu nalika padha ana ing dalan sing padha ketemu lan apa total n