Australia, ati-ati warga padha ing Filipina



Ditanggepi lelungan advisory Australia pungkasan ana, kanggo warga kanggo lelungan menyang Filipina kanggo foreshadow digandhengake karo ancaman saka terrorism ing negara, kalebu Manila.

Uga mimpin dening Australia warga kanggo reconsider lelungan menyang western Mindanao amarga tingkat dhuwur saka angkara, ancaman saka serangan teroris, lan kidnapping