Aplikasi Kanggo Us. Visa Program ing Prioritas Interview — Filipina (inggris)



Program ing Prioritas Interview (PIP) wis dirancang kanggo ningkataké lan nggampangake sah luwih resmi penerbangan saka karyawan saka perusahaan sing anggota saka program iki antarane Amerika Serikat lan Filipina

Banjur sampeyan bisa nerusake kanggo langkah

Langkah: ing paling sethithik patang jam sawise sampeyan mbayar aplikasi saka MRV, sampeyan bisa bali menyang situs iki lan klik jadwal — Owahan Janjian Sandi.

Sampeyan bakal perlu kanggo nyedhiyani telung informasi kanggo janjian panjenengan bakal diset