Aplikasi Kanggo Us. Visa



Ing BPI pelanggan bisa mbayar ragad visa karo wolung digit nomer dumunung ing kaca iki lan dibutuhake kanggo nggawe online pembayaran bill ing BPI web.

Referensi iki nomer uga iku bakal dadi nomer panrimo nalika sampeyan gawe jadwal janjian.

Langkah tiga klik kene kanggo pindhah menyang BPI situs web

Langkah lima klik kene kanggo gawe jadwal janjian online, utawa klik kene kanggo gawe jadwal janjian karo agen. Ing tabel ing ngisor iki nuduhake beda kaping proses ing macem-macem ragad pembayaran lan nalika sampeyan bisa gawe jadwal interview sawise sampeyan mbayar visa ragad aplikasi. Yen sampeyan duwe pitakonan bab consular exchange rate, ndeleng ragad Visa kaca, klik kene kanggo nggawe profil lan jawaban limang cendhak pitakonan supaya kita bisa nemokake tengen jumlah sing kudu mbayar